De beste mensen vinden
bij jouw bedrijf

Medewerkers vinden is een uitdaging. Maar er is ontzettend veel potentieel op de arbeidsmarkt waar jij nog geen kennis mee hebt gemaakt omdat hun profiel op het eerste gezicht niet matcht met jouw vacature. Met SecondJob heb je een hulpmiddel gevonden dat jou met hen in contact brengt. Je zult ontdekken dat door een beetje buiten de lijntjes te kijken, er een wereld van potentieel talent aan je voeten ligt.

lin 01 bijgewerkt5

Selecteer aantal vacatures

1 vacature
per maand

(Abonementsvorm - per maand opzegbaar)

  • 30 dagen online
  • Inclusief bedrijfslogo
  • Inclusief bedrijfspagina
  • Vacatures gaan mee in dagelijkse vacature-alerts
  • Maandelijks opzegbaar
  • Vacature slot
    (aanpassen en vervangen zo vaak je wilt)

€ 60 / maand

(Exclusief BTW)

€ 120 / maand

(Exclusief BTW)

€ 165 / maand

(Exclusief BTW)

€ 220 / maand

(Exclusief BTW)

€ 250 / maand

(Exclusief BTW)

€ 300 / maand

(Exclusief BTW)

€ 350 / maand

(Exclusief BTW)

€ 380 / maand

(Exclusief BTW)

€ 428 / maand

(Exclusief BTW)

€ 450 / maand

(Exclusief BTW)

Benieuwd naar de andere mogelijkheden?
Neem contact op met een van onze medewerkers via +31 (0)85 044 18 39, Email of Whatsapp

Maak een pool van de beste kandidaten

Op jouw vacature zullen ongetwijfeld veel mensen reageren. Maar slechts een paar steken er met kop en schouders boven uit. In plaats van te focussen op één kandidaat raden wij je aan om een pool te maken van de beste kandidaten en met hen allemaal in gesprek te gaan. Waarom zou je zoveel tijd en energie steken in meerdere mensen? Omdat je er uiteindelijk misschien wel voor kiest om de vacature te vullen met meerdere mensen. Daar vertellen we je graag meer over.

TIPS voor
de beste
vacature
teksten

Beschrijf de gewenste vaardigheden

Iedere baan vereist natuurlijk unieke skills. Sommigen zijn een must vanaf het eerste moment en sommigen kunnen mettertijd worden aangeleerd. Die laatste zijn de kans die jij iemand kunt bieden. Een mooie kans voor de werkzoekende dus. SecondJob wil hen graag helpen om het beste uit zichzelf te halen. Maar natuurlijk wil jij als werkgever zeker weten dat het met die basisskillls gewoon goed zit en dat jullie team wordt uitgebreid met mensen waar jij net zo blij van wordt, als zij van jullie. Wij hebben een aantal tips voor het opstellen van de perfecte vacaturetekst.

Tijd om de perfecte match te vinden.

Blij met de kandidaten die gereageerd hebben op jouw vacature? Dan is het tijd om elkaar eens te gaan leren kennen. Solliciteren lijkt een beetje op daten. Beide partijen hebben kort de tijd om indruk op elkaar te maken en af te tasten of zij op de belangrijkste punten een klik hebben. SecondJob wil graag dat een sollicitatiegesprek meer is dan een kille ondervraging en helpt je graag om écht met elkaar in gesprek te gaan.

Vergroot je zichtbaarheid

Dat jullie bedrijf geweldig is weet je al. Maar de rest van de wereld misschien nog niet. Het is daarom belangrijk dat je jouw bedrijfsprofiel een boost geeft om de zichtbaarheid te vergroten en werkzoekenden kennis te laten maken met de unieke sfeer en kansen die jullie hen bieden. Bij SecondJob vinden we het belangrijk dat jij de kans krijgt om te laten zien dat je méér bent dan een van de velen. We vertellen je graag hoe we je daarbij helpen.
diederick 04 bijgewerkt

SecondJob geeft je een nieuwe kijk op werk

en ga vandaag nog op zoek
naar het juiste talent

NICK IS BOEKHOUDER EN BEZORGER