Trixxo Uitzend Holding

logo trixxo zwart groen rbg

TRIXXO, een uitzendbureau dat mensen bindt en boeit en waar flexkrachten ook echte collega’s zijn.

TRIXXO is het uitzendbureau waar jong en oud aan de slag gaat. Wij bieden de flexibele job oplossing op maat. Luisteren naar de markt zit in ons DNA en zorgt ervoor dat we doorgroeien en dé kwaliteit kunnen neerzetten die aansluit bij de persoonlijke behoefte van onze collega’s en partners.

Persoonlijke aanpak

We denken niet in hokjes en al helemaal niet in standaard. Er zijn genoeg ontwikkelingen waardoor wensen en behoeften veranderen en hier doen we zelf ook aan mee. Dé drijfveer om ervoor te zorgen dat we hier iedere keer opnieuw flexibel op kunnen anticiperen en wensen beantwoorden.

Ook met onze klanten streven we naar deze persoonlijke aanpak. We houden van praktische oplossingen en daden. Wij geven gas op de juiste momenten en zorgen voor snelheid.

Bij de tijd

De omgeving verandert en wij veranderen mee. We doorbreken gewoontes en zorgen voor doorontwikkelingen. Bij TRIXXO maken we stappen en gaan uitdagingen aan. Samen met al onze medewerkers blijven we groeien en grijpen we kansen. Groei vergt flexibiliteit en dat is bij TRIXXO standaard.

 

 

Trixxo Uitzend Holding

Vleutensevaart 100
3532 AD Utrecht
06-51718749

Vacatures bij Trixxo Uitzend Holding