Pluryn

logo pluyrn
Play Video

Werken bij Pluryn:
Zoek je een baan in een leuk team? Met veel kansen om te groeien? Kom werken als (persoonlijk) begeleider, pedagogisch medewerker, verzorgende IG of behandelaar bij Pluryn.
Via deze link vind je onze vacatures en alle informatie.

Dit is Pluryn:
Wij zijn Pluryn. Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen die er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijg je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Pluryn is er voor jongeren, jeugd en volwassenen met een complexe zorgvraag: combinaties van onder andere een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek, autisme, verslaving of niet-aangeboren hersenletsel. Als begeleider ADL+ zorg of verzorgende IG kun je aan de slag met diverse doelgroepen op verschillende locaties in de regio’s: Apeldoorn, Nijmegen en omstreken, Venlo – Venray en Eindhoven.

Pluryn

Industrieweg 50, 6541 TW Nijmegen
6541 TW Nijmegen
088-7792000

Vacatures bij Pluryn